سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نحوه نصب وردپرس روی هاست سی پنل

 

خرید هاست و دامین برای راه اندازی سایت از اهمیت ویژه ای برخوردار است بنابراین در ادامه به ارائه برخی نکات در زمینه  ثبت دامین و هاست می پردازیم. برای راه اندازی سایت ابتدا باید یک دامنه ثبت کرده و پس از ثبت دامین خود به خرید سرویس هاست مورد نظر جهت بارگذاری اطلاعات وب سایت خود بر روی آن اقدام نمایید. دامنه ها بیانگر نام تجاری، نوع فعالیت و یا منطقه کاری شما است. نکته دیگری که لازم است به آن توجه شود اینست که با توجه به زبان برنامه نویسی وب سایت خود لازم است به خرید هاست لینوکس و یا خرید هاست ویندوز اقدام نمایید.

 

برای وب سایت هایی که دارای ترافیک بالا نیستند هاست نیاز آن ها را برآورده می سازد اما برای وب سایت های پربازدید ما دو انتخاب را پیش رو داریم: -  خرید سرور مجازی    -  خرید سرور اختصاصی

 

زمانی که شما اقدام به خرید سرور اختصاصی می کنید، تمامی منابع آن سرور در اختیار شماست و فقط شما از آن استفاده می نمایید اما با خرید سرور مجازی شما یک ماشین مجازی شده را بر روی سرور کنترل می کنید که ممکن هست تعداد زیادی محیط مجازی دیگر را نیز میزبانی کند. پس فقط شما نیستید که از سرور استفاده می نمایید. در سرور مجازی شما محدود به پلن هایی هستید که شرکت ارائه می نماید در صورتی که در سرور اختصاصی شما کنترل کامل را بر عهده دارید و می توانید از منابع و سی پی یو به تنهایی استفاده نمایید.

 

با توجه به توضیحاتی که داده شد قطعا سرور اختصاصی امکانات بیشتری نسبت به سرور مجازی در اختیار کاربر قرار می د هد اما شما باید توجه کنید که نیاز شما چیست ؟ اگر سرور مجازی پاسخگوی نیاز شما است لزومی ندارد برای خرید سرور اختصاصی هزینه کنید. چون قطعا قیمت سرور های اختصاصی نسبت به سرور های مجازی بیشتر است .

 

ایران وب سرور با پشتوانه نیروی کار متخصص مفتخر به عرضه هاست پرسرعت به اشخاص حقیقی و حقوقی می باشد.

 

 

وردپرس دقیقا چیه ؟

وردپرس یه سیستم مدیریت محتوای محبوبه که به شما کمک میکنه تا بدون هیچ نیازی از دانش برنامه نویسی وب سایتتون رو با چندتا کلیک راه اندازی کنید، البته سیستم مدیریت محتوا های زیادی در سرتاسر جهان وجود داره، اما وردپرس به دلیل سادگی و امکانات زیادی که داره تونسته به محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای جهان تبدیل بشه طوری که بیش از 60 درصد از وب سایت ها در سرتاسر جهان توسط سیستم وردپرس راه اندازی و مدیریت میشن.

و اما قبل از نصب وردپرس بر روی هاست حتما باید توجه داشته باشین که دامنه شما فعال شده باشد تا قادر باشید مراحل نصب وردپرس رو دنبال کنید، اگه تازه هاست و دامنه خریداری کردین و دامنه شما .ir هستش باید دقت کنید که دامنه های .ir در حدود 24 الی 48 ساعت بعد از ثبت دامنه فعال و قابل استفاده میشن و تا قبل از این زمان شما نمیتونین وردپرس رو بر روی دامنه ir نصب کنید.

 

21 مرحله تا نصب وردپرس روی هاست  سی پنل

 

  1. در مرحله اول برای نصب وردپرس بر روی هاست خریداری شده ابتدا باید سیستم مدیریت محتوای وردپرس رو دانلود کنید تا در مراحل بعدی اون رو بر روی هاستتون آپلود کنید، برای دانلود آخرین نسخه وردپرس فارسی به وب سایت wp-persian.com مراجه کنید و از منو های بالا بر روی گزینه دریافت کلیک کنید، و سپس از سمته چپ این صفحه بر روی دریافت نگارش 4.5.2 کلیک کنید و آخرین ورژن وردپرس رو دانلود کنید، توجه داشته باشید که در زمان تهیه این آموزش آخرین نسخه وردپرس 4.5.2 هستش اما ممکنه وقتی که شما میخواین وردپرس رو از این سایت دانلود کنید نسخه های جدید تری هم ارائه شده باشه.
    دانلود فایل وردپرس

    دریافت فایل وردپرس از وب سایت wp-persian.com

  2. تو مرحله دوم بعد از دانلود آخرین ورژن وردپرس از طریق آموزش نحوه ورود به هاست، وارد هاست سایتتون بشین و بر روی دکمه file manager کلیک کنید.
    ورود به file manager

    ورود به هاست سی پنل و پس از آن کلیک کردن بر روی گزینه file manager

  3. در مرحله سوم پس از ورود به file manager بر روی public_html کلیک کنید تا وارد این پوشه بشین و حتما توجه داشته باشین که برای نصب وردپرس باید وارد مسیر Public_html بشین و در اونجا نصبش کنین تا وردپرس روی دامنه سایتتون فعال بشه.
    ورود به Public_html

    ورود به قسمت اصلی هاست یعنی public_html

  4. در مرحله چهارم پس از ورود به Public_html حالا نوبت اون رسیده که وردپرس دانلود شده رو تو اینجا آپلود کنیم، برای این کار بر روی دکمه Upload کلیک کنید.
    upload فایل وردپرس

    کلیک کردن بر روی دکمه upload جهت آپلود فایل اصلی وردپرس

  5. در مرحله پنجم حالا داخل صفحه آپلود فایل از این قسمت بر روی Select File کلیک کنید و سپس فایل وردپرس دانلود شده رو تو این قسمت انتخاب کنید و مانند تصویر منتظر باشید تا وردپرس کاملا آپلود بشه و درصد آپلود به صد در صد برسه، این مرحله ممکنه بسته به سرعت اینترنت شما کمی زمان بر باشه، پس صبر کنید تا وردپرس کاملا آپلود بشه.
    کلیک کردن بر روی select file

    بر روی دکمه select file کلیک کنید و سپس فایل وردپرس را جهت آپلود انتخاب کنید.

  6. در مرحله ششم بعد از آپلود کامل فایل وردپرس حالا مجددا وارد پوشه public_html بشین، الان باید فایل وردپرس تو این قسمت قرار گرفته باشه، اما اگه مانند تصویر فایل وردپرس رو مشاهده نمی کنین بر روی دکمه Reload کلیک کنید تا فایل برای شما نمایش داده بشه،
    کلیک کردن بر روی دکمه reload

    بر روی دکمه reload کلیک کنید تا فایل وردپرس آپلود شده را مشاهده کنید.

    حالا باید این فایل رو از حالت فشرده خارج کنید تا بتونین وردپرس رو نصب کنین، جهت استخراج فایل ها از حالت فشرده بر روی فایل وردپرس کلیک راست کنید و بر روی Extract کلیک کنید،

    بر روی دکمه extract کلیک کنید

    جهت استخراج فایل های وردپرس بر روی دکمه extract کلیک کنید.

    و از پنجره باز شده بر رویextract file کلیک کنید تا فایل وردپرس از حالت فشرده خارج بشه.

    کلیک کردن بر روی extract file

    جهت استخراج فایل های وردپرس بر روی دکمه extract files کلیک کنید.

 

ادامه دارد...